שלום, בן זוגי הוא אב גרוש לילד בן 8 ורואה אותו לפי הסדרי הראיה המוכרים. מאחר שהקשר בינו לבין גרושתו מתוח ואין ממש שיתוף פעולה בנוגע לילד. במקביל נוצרים בביקורים אלה מצבים בעיתיים שעם הגיל הופכים למורכבים יותר. מאחר שאין אפשרות לייעוץ שבו יופיע גם הילד (צריך הסכמה של אימו וזה לא יעבוד..), האם יש משמעות/אפשרות לקבלת ייעוץ על היחסים בלי שיתוף הילד? האם לדעתך זה יכול לעזור? מה המסגרת הנכונה לפנות אליה? תודה, דנה
top of page
ד"ר יעקב ברמץ - פסיכולוג
אתם מוזמנים להתייעץ בנושאים כמו : זוגיות, הורות, עבודה, מערכות יחסים, תחושת משמעות, דיכאון, חרדה, היפנוזה וכל נושא אחר שמטריד אתכם.
חשוב לציין שאין להתייחס לתשובות כאל טיפול פסיכולוגי אלא כמקום לקבלת תמיכה והכוונה.
bottom of page
שלום לך,אם הבנתי נכון, את שואלת אם יש טעם שבן זוגך, אביו של הילד, יפנה לייעוץ לגבי התנהגותו עם הילד. ובכן, אם אכן הבנתי נכון, בודאי שיש טעם. משום שבן זוגך יטפל בעצמו ובהתנהגות שלו כלפי הילד. בין אם מדובר בטיפול שבו בן זוגך ילמד להתמודד עם הקושי שלו שנבע מהגירושין, ובין אם יקבל עצות מאיש מקצוע, כיצד להתנהג עם הילד, זה כדאי.חזרתי עכשיו, ממסיבת יום הולדת לאבי (75). במסיבה סיפר לי אחי, שהוא מנהל בחברת טלקומניקציה גדולה, על עצה ששאל אותי לפני כמה שנים אודות עובד שלו. למרות שלא הכרתי את העובד, אלא על סמך התנהגותו ועל סמך הרקע הכללי שנמסר לי, יכולתי להציע דרכים לליבו של העובד. וזה הצליח.